Sara Viktoria er uddannet skuespiller fra Den Danske Scenekusnstskole i København i 2019. Hun har siden 2012 medvirket i forestillinger på flere af landets største scener. Blandt andet Det Kongelige Tater, Aarhus Teater, Østre Gasværk Teater og Teater Republique.

De senere år har hun desuden medvirket i flere spillefilm, senest 'De Forbandede År 1 & 2' af Anders Refn i rollen som Helene Skov og 'Lykke Per' af Bille August. Hun har også medvirket i TVserierne 'Badehotellet' på TV2 og 'Herrens Veje' på DR1.

I sæsonen 20/21 var hun en del af Det Kongelige Teaters Ensamble og spillede blandt andet rollen som Ofelia i "Hamlet" over for Esben Smed, instureret af Morten Kirkskov.

I sæsonen 19/20 var hun en del af Aarhus Teaters ensemble og medvirkede i Lazarus og Denungewertherslideser. Hun var i 2020 Reumertnomineret for sin rolle som Lotte i sidstnævnte forestilling.

Sara Viktoria er dessuden sanger, og har brugt denne evne i flere musicals over årene, fx. "Skammerens Datter" og "HAIR" på Østre Gasværk Teater, "Lauzarus" på Aarhus Teater og "Jeg er jo lige her" på Det Kongelige Teater.

Tag et kig rundt på siden for mere info.

Isak Hoffmeyer, Aarhus Teater